Jäsenyys

Keskiaika. Nyt.

Jäsenyys

Yleistä jäsenyydestä

Sinun ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi SCA:n toiminnasta Suomessa tai muualla. Jäsenyydestä kuitenkin on etuja, joista lisää tuonnempana.

Suomessa asuessa kansainväliseen SCA:han liitytään Suomen keskiaikaseuran kautta. Vuonna 2020 Suomen Keskiaikaseura ry ottaa käyttöön sähköisen jäsenrekisterin. Seuraan voi liittyä jäseneksi sähköisen jäsenlomakkeen kautta. Kun jäsenyys on hyväksytty, saat sähköpostiisi laskun, jonka maksamalla vahvistat jäsenyytesi ja pääset nauttimaan seuran jäsenilleen tarjoamista eduista, kuten edullisimmista tapahtumamaksuista.

Jäseneksi liittyessäsi voit myös valita, haluatko tilata kuningaskunnan julkaisuja, kuten Tournament’s Illustrated- tai Compleat Anachronist-julkaisua.

Maksamalla jäsenmaksun liityt kansainväliseen SCA:han sekä joko varsinaiseksi jäseneksi yhteen paikallisyhdistyksistä tai liitännäisjäseneksi Suomen keskiaikaseuraan. Jos asut jonkin paikallisyhdistyksen alueella tai muuten tunnet yhteyttä siihen, on suositeltavaa liittyä sen varsinaiseksi jäseneksi.

Paikallisyhdistyksen jäsenenä voit vaikuttaa kyseisen yhdistyksen toimintaan sekä sen äänimäärään Suomen keskiaikaseuran vuosikokouksissa. Liitännäisjäsenenä et kuulu mihinkään tiettyyn paikallisyhdistykseen eikä sinulla ole äänioikeutta Suomen keskiaikaseuran vuosikokouksissa, koska äänivaltaisia ovat vain sen yhdistysjäsenet. Molemmantyyppiset jäsenet ovat kuitenkin yhtälailla kansainvälisen SCA:n jäseniä ja oikeutettuja kaikkiin jäsenetuihin, joita tähän jäsenyyteen liittyy.

Huomioitavaa jäsenhakemuslomakkeessa:

  • Syntymäaikaa kysytään, koska sillä on merkitystä erilaisia avustuksia haettaessa. Kohtaan ei siis tarvitse täyttää henkilötunnusta vaan syntymäaika riittää.

Jäsenhakemuslomakkeella on myös mahdollista tilata lehtiä:

  • Aarniwalcea on Suomen keskiaikaseuran oma lehti, joka sisältää suomenkielisiä artikkeleita ja tiedotusta.
  • Dragon’s Tale on SCA:n Euroopan alueen englanninkielinen tiedotuslehti.
  • Tournaments Illuminated on englanninkielinen SCA-aikakauslehti, joka sisältää artikkeleita eri tieteistä ja taiteista.
  • Compleat Anachronist on englanninkielinen SCA-lehti, jonka kukin numero keskittyy tiettyyn aiheeseen.

Jäsenhakemuslomakkeeseen pääset tämän linkin kautta: https://www.flomembers.com/keskiaikaseura/members/application?_lang=fi
We also have join as a member form in English here:
https://www.flomembers.com/keskiaikaseura/members/application?_lang=en 
Please note, we’re only able to accept members who currently live in Finland. If you live in a foreign country, and wish to become a member of SCA, please contact our chatelaine of Drachenwald.

Tags: