Miten mukaan?

Keskiaika. Nyt.

Miten mukaan?

Etsi paikallinen ryhmäsi!

Pitäjiä ja kyliä eli erilaisia paikallisyhdistyksiä ja ryhmiä on pitkin paronikuntaa. Paikallistoimintaan osallistuminen on hyvä tapa tutustua keskiaikaseuran toimintaan ja muihin seuralaisiin. Tapaamisissa saa hyviä vinkkejä ja neuvoja sekä pääsee hyvin harrastuksen alkuun. Paikallistasolla säännöllisissä harjoituksissa voi hioa taitojaan esimerkiksi jousiammunnassa ja tanssissa. Tapaamisilla puolestaan voi olla erilaisia teemoja. Ole rohkeasti yhteydessä omaan pitäjääsi ja kerro toiveistasi.

Jos et tiedä, onko kotikonnuillasi pitäjää tai kylää, voit tarkistaa tilanteen Pitäjien ja kylien yhteystiedot -sivulta. Voit myös olla yhteydessä paronikunnan kastellaaniin eli uusien jäsenten vastaavaan, joka osaa johdattaa sinut oikeaan paikkaan.

Seuraa facebook -sivuja

Facebookissa käydään harrastukseen liittyvää keskustelua, jaetaan infoa tapahtumista ja vinkataan kiinnostavia artikkeleita ja luentoja. Yhteinen sivumme on Aarnimetsän facebook -sivu. Myös useimmilla paikallisyhdistyksillä on omat sivunsa, samoin monilla pukutapahtumilla.

Ei pakollista jäsenyyttä

Keskiaikaseuran toimintaan tai tapahtumiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Jäsenyys tuo mukanaan joitain etuja, mutta osallistuaksesi toimintaan, sinun ei tarvitse olla jäsen.

Komero ei vielä pullistele keskiaikaisia varusteita

Ei hätää! Jos vaatteita ja varusteita kysyy lainaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, lainakamppeet kyllä yleensä löytyvät. Ei siis kannata lykätä ensimmäiseen tapahtumaansa osallistumista sillä, ettei vielä ole saanut täydellistä pukua ommeltua tai sorvattua pitokuppeja, kippoja ja kapustoja.

”Mutta kun en tunne ketään…”

Ei haittaa! Aarnimetsässä uudet tulokkaat toivotetaan tervetulleiksi.

  • ilmoittautuessasi kerro, että olet tulossa yksin

Tags: , ,